A TTI Kft., azaz TOBACCO TRADING INTERNATIONAL HUNGARY vállalat nagy örömére szolgál, hogy ezzel a kivonatos ismertetővel bemutatkozhat leendő kereskedelmi partnereinek, valamint meglévő ügyfelei számára felfrissítheti a vállalattal ill. termékeivel kapcsolatos információkat. Úgy gondoljuk, hogy ezzel a rövid ismertetővel olyan információkat és eladási segédletet bocsátunk kereskedelmi partnereink rendelkezésére, melyek egyben ötleteket szülnek, és melyek lehetőséget adnak a jövőben, az Önök érdekében is, a dohánygyártmányaink iránt mutatkozó jelentős fogyasztási igény még eredményesebb kielégítésére.

Kérdéseiket, kívánságaikat és észrevételeiket szívesen fogadjuk központunkban, valamint képviselőink legközelebbi látogatása alkalmából.

Néhány információ rólunk

A TTI Kft. (TOBACCO TRADING INTERNATIONAL HUNGARY) 1993-ban alakult, székhelye 2310 Szigetszentmiklós, Kereskedő u.1.

A társaság kereskedelmi vállalkozásként válogatottan nagy értékű élvezeti cikkek, elsősorban dohánygyártmányok importjával és forgalmazásával foglalkozik. A dohánygyártmányok nagy része a Pöschl dohánygyárak műhelyeiből származik, egy olyan vállalattól, amely több mint száz éves múltra tekint vissza. A Pöschl Tabakfabriken ma világszerte a legnagyobb gyártónak számít a minőségi tubák (burnót) előállítása területén, és Németországban jelentős szerepet tölt be a pipadohány és a cigarettadohány gyártásában ill. forgalmazásában. A kizárólag családi tulajdonban lévő tubák- (burnót-) és dohánygyártó vállalatnak, az utóbbi években mutatkozó, a dohánypiac területén egyre erősödő nemzetközi konszern összefonódás ellenére, nemcsak hogy sikerült megőriznie a középvállalati karakterét, hanem ezt meg is erősítette. Az ebből adódó különleges kötelezettségeit a többnyire ugyancsak középvállalati kategóriába tartozó kereskedelmi partnereivel szemben a Pöschl szívesen vállalja.

Közérdekű információk

A TTI Magyarország Nemzetközi Dohánykereskedelmi Kft közzéteszi, hogy 2022-ben a 2008. XLVIII. Törvény 20 §. (2) bekezdése alapján reklámra 8.506.629 Ft-ot, szponzorációra 0 Ft-ot fordított.

Kapcsolat:
Tobacco Trading International Hungary
TTI Kft 2310 Szigetszentmiklós, Kereskedő u.1.
Tel: 24/540-890, Fax: 24/540-791, e-mail: tti@tti-tobacco.hu